viernes, 23 de noviembre de 2007

Iniciando...

Empezar algo, equivale a un nuevo comienzo que dejará atrás un mundo que no olvidaremos y que permanecerá en nosotros, hasta nuestro último anhelo.

La vida es cambio y esta, a pesar de nuestros esfuerzos por mantener la esperanza,no deja ser más que un reflejo de lo que hayamos y después...añoramos.

En nuestro futuro, albergaremos nuevos tiempos para afrontar nuevos retos de los que estos, serán parte de nuestro "ser" después de una experiencia no más grata que la suma de experiencias y objetivos cumplidos. O no...

A mis 25 años, quisiera poder vivir en una sociedad cuyas personas fueran más grandes que sus ideales y que por encima de estos, sumieran en un mundo de fantasía para retomar un camino olvidado en que todo es posible.

Este blog, tiene como objetivo cautivar una nueva perspectiva contra un sistema que nos encierra tras una verja y nos trata como un sabio pastor que manipula a sus corderos mediante un recorrido sin fondo.

Des de aquí, entre los muchos debates que plantearé por muchos temas que afectan nuestra sociedad, pretendo despertar ese conformismo que ha quedado en nuestras consciencias por una manipulación tan profunda en que los políticos han encontrado sus frutos.

No todo es política pero, la política lo somos todos.

6 comentarios:

vpamies dijo...

Bienvendo al club/ Benvingut al club!!

Salutacions cordials

Víctor Pàmies
[Raons que rimen]

David Carrillo dijo...

Gràcies Victor!

El blog està pensat per fer-lo en castellà, per la simple raó que vull arribar a un gran número de lectors.

Fins aviat!

vpamies dijo...

L'idioma triat no és reflex del nombre de lectors real; només del potencial.

Si vols arribar a molts lectors, fes-ho en xinès o anglès. ;-)

Anónimo dijo...

I vols dir que primer no hauries d'aprendre a escriure, a posar les comes al seu lloc?

Jordi Gomara (itaca2000) dijo...

Benvingut David, perdona que no t'hagi escrit abans malgrat que fa temps que havia rebut el teu e-mail anunciat l'obertura del teu bloc. També vull anunciar el teu bloc a "Espai Vallromanes", malgrat que, com veus, no estic escrivint des de fa uns dies. Potser avui, demà o demà passat m'hi posi. Bé, salutacions en tot cas i ànim, company. I a despertar ments adormides en el somni paralitzant del conformisme, que això és el que cal.

Salutacions fraternals

david carrillo dijo...

Llavors Victor, faig bé. El castellà està en continua expanssió. En canvi, s'hi volgués arribar a molts lectors, deuria escollir l'anglès que és un dels idiomes d'ús internacional més importants per sobre del xinès encara que, el xinès el parlen 1500 milions (aprox)de persones. Ja m'agradaria poder parlar molts idiomes. ;)

Senyor anònim. Malgrat la meva disconformitat amb persones com vostè, dir-li en referent al seu comentari tot i que no és un secret que, la gramàtica és un dels punts que menys s'en dona bé. Serà per què sóc més de ciències i dedico el temps als invents i les idees que no pas a aprendre escriure? Per això, si no li sap greu i vol ajudar-me amb la seva il.lustació, es possible que n'aprengui a col.locar les comes correctament, no només en aquest comentari sino que també, en els futurs.

Jordi. No t'has d'excusar nanu. Molt agraït per la meva part per estar aquí.

Ara per ara i poc a poc, anirè arreglant el blog. Era un dels meus objectius el crear-lo.

Pujaré comentaris generals cada quinzena aprox. Quan comenci a tindre més temps, introduiré setmanalment. Ara estic en plena campanya de nadal.